Wie is Lewo?

Vakmanschap voor bouwwerkzaamheden

Over Lewo

Na tien jaar als metselmaten te hebben samengewerkt, besloten wij de zwagers Ger van Leeuwen en Jan de Wolff op 1 april 1988, dat het tijd werd om op eigen benen te gaan staan. En zo zijn wij in de voetsporen van onze schoonvader Henk Slijkhuis getreden, die zelf ook 20 jaar eigenaar is geweest van een Metselbedrijf.

Op 1 april 1988 is het bedrijf opgericht met als enige werknemers de heren Ger en Jan, door de vele opdrachten moesten er al snel mensen bij en inmiddels is ons bedrijf uitgegroeid tot een middelgrote onderneming met 35 man personeel. En daarbij werken wij ook met een vaste kern zorgvuldig geselecteerde onder aannemers, verder onderhouden we ook goede contacten met andere bedrijven in de regio. Tegenwoordig is ons bedrijf niet alleen gespecialiseerd in metselwerk, maar kunt u bij ons ook terecht voor timmer-, voeg-, lijm-, en steigerwerk. Sinds 1 april 2003 is ons bedrijf ook uitgebreid met met een stukadoorsafdeling. Op metsel, timmer, voeg, lijm en steiger gebied doen wij alle voorkomende werkzaamheden. Op Stukadoorsgebied zijn wij vooral gespecialiseerd in: Raap, Schuur, Pleister, Film, Gipsplaat, Spachtelputz, Ornamenten, Gevels enz.

Na jaren kantoor aan huis te hebben gehad zijn wij op 10 januari 2001 gevestigd in een nieuw bedrijfspand aan de Rooseveltstraat 2X in Leiden. Wij staan altijd open voor suggesties, bovendien reageren wij allert, flexibel, inventief en snel. Of het nu gaat om renovatie, restauratie of om de bouw van een compleet nieuwe woonwijk. Wij beschikken over eigen materiaal, zoals steigers, bakwagens, steenwagen, roterende verreikers en andere gereedschappen. Met behuld van drie roterende verreikers wordt zo veel mogelijk voorzien in eigen gebruik. Wij zijn een erkend Metsel & Stukadoorsbedrijf en voeren projecten uit op het gebied van restauratie, renovatie, nieuwbouw en verbouw. Wij zijn ISO 9002 en VCA gecertificeerd en lid van de AVM.

Heeft u plannen voor bv een uitbouw, dakkapel,.......? Wij komen graag bij u langs om de plannen te bespreken en u vervolgens een vrijblijvende offerte aan te bieden.

Klanten van Lewo

w3ls
w3ls
w3ls
w3ls
w3ls
w3ls
Top